Beställningar och returer

Beställning

Beställning eller köp från Huopalandia.fi nätbutik kräver ingen registrering. En oregistrerad ny kund lägger sin beställning som gäst. Efter att kunden har registrerat sig skickas ett användarnamn och lösenord till denne som hen kan använda i framtiden, t.ex. till att beställa och använda sina egna kundförmåner.
Produkter kan även beställas utan användarnamn.


När en beställning kommer in i vårt system skickar vi orderbekräftelsen till kunden via e-post. När vi har tagit emot beställningen och orderbekräftelsen har skickats till kunden via e-post är den bindande för kunden.


Vårt sortiment och prislista finns att se i sin helhet i vår webbutik. Vi förbehåller oss rätten att begränsa försäljningen, till exempel på grund av tillfälliga problem med produkttillgänglighet.

Betalningsmetoder

• PayPal

•Förskottsbetalning till Huopalandias konto:

FI328146971011983

SWIFT-BIC: DABAFIHH

Danske Bank

Produktpriser inkluderar inte fraktkostnader. Leveransavgifter meddelas och debiteras i samband med beställningen och bekräftas i orderbekräftelsen. Priserna på produkterna är i euro (EUR) och inkluderar 24 % moms.

Huopalandia.fi förbehåller sig rätten att avbryta försäljningen vid uppenbara prisfel (t.ex. priset på produkten är 0,00 euro) eller om produkten eller en ersättningsprodukt inte längre är tillgänglig.

Leveransvillkor

Produkter i lager kommer att levereras inom 1-7 arbetsdagar.

Vi strävar alltid efter snabbast möjliga leverans. Vårt mål är att kontakta kunder så snart som möjligt via e-post eller telefon om vi upplever att leveransen tar längre tid än vanligt.

Underlåtenhet att hämta ut paketet innebär inte återbetalning. Om paketet returneras till oss obehandlat eller utan returmeddelande debiterar vi 20 € för hanteringskostnader.

Du kan göra en returanmälan via e-post till info@huopalandia.fi

Levereringsmetoder

Porto i Finland

Paketpriser:

• 0 - 1 kg: 7€

• 1 - 2 kg: 12€

• 2 - 10 kg: 16€

Leveranspriser inkluderar moms (24%).

Produkter har 14 dagars returrätt från det att produkten hämtas ut. Vänligen kontakta oss med ditt kontonummer, vi återbetalar dig omedelbart.

Beställningar utomlands skickas i betalningskategorin Ekonomi. Fraktkostnaden baseras på paketets vikt och destinationslandets betalningszon.

Efter beställning får du en orderbekräftelse via e-post och en länk genom vilken du bekvämt kan följa din beställnings gång.

Returnering

Med vår kundtjänst kan du komma överens om hur du vill gå vidare med återbetalningen. Du kan också byta till en annan produkt.

För återbetalning, ange ett kontonummer.

Avbokning på grund av förseningar

Kunden kan annulera sin beställning om leverans inte har skett inom skälig tid. Avbokning av beställning ska anmälas till info@huopalandia.fi eller till 040 537 1267

Vi kommer att meddela våra kunder via e-post eller telefon om leveranstiden avviker från normalt. Huopalandia.fi förbehåller sig även rätten att annullera beställningen och återföra pengarna till kundens konto.

Reklamation

Alla reklamationer relaterade till beställningen eller leveransen ska skickas inom sju (7) dagar efter mottagandet av beställningen till:

info@huopalandia.fi eller till 040 537 1267.

Ansvar

Vårt ansvar gentemot våra konsumentkunder regleras av bestämmelserna i konsumentskyddslagen.

Vårt ansvar gentemot våra företagskunder är begränsat till återbetalning av priset på defekta, försenade eller saknade produkter. Vi kommer inte att hållas ansvariga för några direkta eller indirekta skador. .

Datasäkerhet

Vi lagrar endast i vårt system den information som lämnats av registrerade användare på huopalandia. Kreditkortsinformation, PayPal-lösenord eller bank-ID ses eller behandlas inte av vårt system.

Informationen du tillhandahåller på webbplatsen kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Huopalandia skickar vanlig kundpost till prenumeranter som du kan säga upp om du vill.

Denna webbplats kräver att du tillåter cookies i din webbläsare. Cookien används endast för att upprätthålla kundvagnsinformation och inloggningsinformation, den utför ingen annan övervakning.

Immateriella rättigheter

Materialet på webbplatsen Huopalandia.fi (såsom varumärken, produktinformation, bilder, texter och annat material) tillhör oss eller våra partners. Reproduktion eller användning av materialet utan vårt tillstånd är förbjudet (annat än för ditt eget personliga bruk).

Force majeure

Huopalandia.fi ansvarar inte om leveransen av beställningen förhindras, försvåras eller försenas på grund av en omständighet som hindrar eller försvårar driften av Huopalandia.fi nätbutik.
Vi kommer inte att hållas ansvariga om din beställning inte kommer fram på grund av ett fel i datanätverket eller telekommunikationsanslutningar.

Ändra villkoren

Webbutiken Huopalandia.fi kan komma att ändra beställnings- och leveransvillkoren, till exempel på grund av lagändringar.